Hyr lokal

Söker du en annorlunda lokal för din middag eller en rolig plats för ett evenemang? Hyr lokal i en historisk miljö för exempelvis möten, konferens eller bröllop.

Tre lokaler för uthyrning

Konferens

Ge din konferens lite kunglig glans med en guidad visning. Fokus på exempelvis drottningar, kungliga skandaler, spektakulära ceremonier eller mode. Alternativt en stadsvandring i Gamla stan, där vi följer spåren efter Sveriges kungliga historia från Vasa till Bernadotte.

Vigsel

Fira ditt bröllop med kunglig glans i Livrustkammarens fascinerande källarvalv och vackra salar. Vigsel eller middag i vår stensal eller hörsal. Som genom sin atmosfär ger en mängd möjligheter att med hjälp av endast ljussättning och dukning skapa en inramning till en av livets stora högtider.

Visning i samband med konferens och middag

Starta eller avsluta ett möte med en guidad visning i museets nya basutställning. Fokus på exempelvis drottningar, kungliga skandaler, spektakulära ceremonier eller mode. Visningen kan startas eller avslutas med att mingla i ett av museets olika rum.

Visning dagtid (fram till klockan 17)

Pris:
2000 kronor - upp till 20 personer
2500 kr - fler än 20 personoer. Max 30 personer.

Visning kvällstid (efter klockan 17)

Pris:
3000 kronor - upp till 20 personer
3500 kronor - fler än 20 personoer. Max 30 personer.

Exempel på visningar

Kostnad som tillkommer

För samtliga lokaler tillkommer vaktkostnad på 500 kronor i timmen (vardagar) samt 600 kronor i timmen (fredagar och helger) när museet är stängt.

Mat och dryck

Vi kan rekommendera flera cateringföretag.